Promotiemateriaal van onze Vrienden

Laat zien dat Pinnen de voorkeur heeft

Het merendeel van de supermarktondernemers heeft het liefst dat klanten met pin betalen. Dat is immers wel zo veilig. Klanten zitten nogal eens op een ander spoor. Zij denken dat u liever contant geld ontvangt. Hoe beter u de Pinnen, ja graag-boodschap laat zien, hoe vaker klanten besluiten te gaan pinnen. Met promotiemateriaal laat u zien, dat u het fijn vindt dat de klant bij u pint: Pinnen, ja graag. Ook voor contactloos betalen, Retourpinnen en Alleen pinnen-kassa’s is er promotiemateriaal beschikbaar. Het helpt ook als de kassamedewerker weet dat pinnen de voorkeur heeft. Medewerkers kunnen de e-module doen, met uitleg over de verschillen tussen contant geld en een pinbetaling. Kijk op pinnenzakelijk.nl/tips-en-tools. Pinmateriaal kunt u gratis bestellen op pin.nl/ondernemer/promotiemateriaal.


"Glas moet in 't Bakkie"

Dat weten we allemaal. In Nederland gaat dat al best goed. Zo'n 83% van al het verpakkingsglas verdwijnt al in de glasbak. Toch kan het beter. Veel supermarkten merken dat glas naast de emballage-automaat wordt geplaatst of zelfs in de afvalton in de buurt verdwijnt. Dat is natuurlijk zonde. Zeker omdat we met z'n allen, overheid en bedrijfsleven, een hergebruikpercentage van 90% nastreven.

Alle supermarkten die meedoen aan de Supermarkt van het Jaar-verkiezing kunnen meehelpen om meer glas in de glasbak te krijgen. Met een op maat gemaakte Glas in 't Bakkie-sticker op de emballage-automaat kunt u uw klanten uitleggen waar de dichtstbijzijnde glasbak te vinden is. Zo maken we het makkelijker. Met deze actie kunt u zelfs scoren tijdens de Supermarkt van het Jaar-verkiezing. Deze sticker kunt opvragen door te mailen naar info@glasscheiden.nl
"Glas in 't Bakkie, waar anders?"


Wordt jouw winkel de schoonste supermarkt van Nederland?

Alle supermarkten die meedoen aan de Supermarkt van het Jaar Verkiezing dingen automatisch mee naar de titel Schoonste Supermarkt van het jaar. Deelname biedt een mooie kans om te zien hoe jouw supermarkt het doet in vergelijking met andere supermarkten. Dit jaar doen 116 supermarkten mee. Meer kans maken op winst? Klik hier voor meer informatie en tips voor een schone supermarkt.

 

Organisatie

Hoofdpartner

Partners

Vriend

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.